Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین - محبوبه قرمزچشمه؛ یک متقاضی مسکن با ورود هر فرد به سن جوانی به جمع متقاضیان مسکن اضافه می‌شود. کووید-۱۹ سلامت جامعه را با بحران مواجه کرده اشت. از طرفی سال 99 که به نام جهش تولید نام گذاری شده می‌تواند برای بخش ساخت و ساز نویدبخش روزهای خوبی باشد. وزرات راه و شهرسازی در کنار طرح اقدام ملی مسکن از کلید خوردن چند طرح در آینده نزدیک خبر می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از آن ها مربوط به ساختمان‌های نیمه کاره و به کارگیری سازندگان است. بر اساس آمار 200هزار ساختمان نیمه کاره وجود دارد که با تکمیل و تحویل آن به متقاضیان مسکن، هم سازندگان از ورشکستگی نجات پیدا می‌کنند و به سود می‌رسند و هم حجمی از متقاضیان مسکن، خانه دار می شوند.

محمود محمود زاده، معاون وزیر راه و شهرسازی، در گفت‌وگو با اقتصاد آنلاین اظهار کرد: با ورود کشور به شرایط بحرانی، وقفه‌ای در طرح اقدام ملی مسکن پیش آمده است، برای آنکه از اهداف طرح اقدام ملی مسکن عقب نمانیم، با توجه به امکاناتی که وجود دارد، سناریوهای مختلفی در نظر گرفته شده که باورود به دوره سلامت، اجرایی شده و وقفه‌ها جبران می‌شود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی در ادامه از تعریف یک پروژه جدید مسکنی خبر داد و گفت: امسال، توسط رهبری سال جهش تولید نام گذاری شده است و در بخش مسکن در راستای عملیاتی کردن شعار سال، پروژه‌های مختلفی اجرایی خواهد شد. یک پروژه جدید تعریف کردیم که برای تحقق آن بخش خصوصی و دولتی با حداکثر توان در کنار هم به فعالیت  خواهند پرداخت.

معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی در ادامه این گونه توضیح داد: فراخوانی به شکل محدود صادر شد و به زودی به صورت گسترده نیز ابلاغ خواهد شد. در این فراخوان مالکین بخش خصوصی، انبوه‌سازان، سازندگان و به طور کلی کسانی که امکان ساخت و ساز دارند، می‌توانند پروژه های خود را معرفی کنند.

وی در ادامه گفت: همچنین بنا داریم در سامانه طرح اقدام ملی مسکن یک  صفحه جدید تعریف کنیم و کسانی که می‌خواهند در این طرح شرکت کنند، پروژه‌هایی را انتخاب و تحت نظارت دولت، آن را اجرایی کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه این طرح موجب ترغیب سازنده‌ها به ساخت‌و‌ساز می‌شود، گفت: بر اساس  آمار ، 200هزار واحد نیمه کاره ساختمانی در سطح کشور وجود دارد. بر اساس آسیب شناسی که انجام شد، متوجه شدیم سازنده‌ها دو نگرانی اساسی در انجام ساخت و ساز‌ها دارند که منجر می‌شود تولید مسکن به اندازه کافی نباشد.

محمود زاده افزود:اولین نگرانی مربوط به فروش نرفتن ساختمان‌های تولید شده و دومین عامل سرمایه ساخت است.

وی در ادامه گفت: یک  پروژه نیز به این گونه تعریف کرده‌ایم، که سازنده‌ها در تکمیل ساختمان‌ها و پروژه‌های نیمه ساز بتوانند مشارکت کنند. با اجرای این پروژه‌ها مشکل اول سازنده‌ها که نگرانی از فروش نرفتن واحدهاست (در روش مشارکتی) حل می‌شود چرا که از ابتدا مشتری‌ها مشخص شده‌اند. مشکل دوم که سرمایه است نیز با آورده‌های متقاضیان خرید مسکن و دریافت تسهیلات حل می‌شود چراکه در این روش ساخت‌و‌ساز، نیازی به پول سازنده وجود ندارد.

وی در ادامه بیان کرد: در طرح مشارکت ساخت مسکن، سازنده‌ها به تولید و ساخت ترغیب می‌شوند، وزارت راه و شهرسازی نیز تنها نظارت بر روند اجرای درست پروژه‌ها را بر عهده دارد تا واحدها تحویل متقاضیان ساخت مسکن شود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در ادامه با بیان اینکه این مشارکت به نفع متقاضیان مسکن نیز هست، گفت: با حضور در این طرح، برای متقاضیان مسکن یک اطمینان وجود دارد که در تکمیل طرح‌های نیمه ساخته مشارکت می‌کنند و بیم تاخیر تحویل و یا افزایش قیمت مسکن را نخواهند داشت.

وی ادامه داد: مثلث بخش خصوصی، متقاضی مسکن و دولت این طرح را به سرانجام خواهد رسانید و دولت به عنوان ناظر و تنظیم کننده در این مثلث عمل می کند. تولید مسکن در این طرح، در کنار پروژه‌های دیگر دولتی می‌تواند جهش قابل ملاحظه تولید در حوزه ساخت‌و‌ساز سال 99 به بار بیاورد.

محمود زاده گفت: تدابیری نیز برای متقاضیانی که علاقه‌مند به حضور در این پروژه‌ها هستند، در نظر گرفته شده که تسهیلات و بسته‌های حمایتی از جمله آن‌هاست.

وی در ادامه با بیان این که افزایش میزان تولید مسکن، کاهش قیمت مسکن را به دنبال خواهد آورد، گفت: متقاضیان خرید مسکن با قیمت‌های توافق شده و با قیمت مناسب، می‌توانند در این طرح‌ها صاحب واحدهای مسکونی شوند.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدواریم که شرایط زندگی به حالت تعادل باز گردد و طی شش ماه نخست سال که سرعت پیشرفت در فعالیت‌های ساختمانی زیاد است، بتوانیم بخشی از پروژه طرح اقدام ملی مسکن را به انجام برسانیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت مسکن مسکن انبوه سازان بازار مسکن تولید مسکن ساخت مسکن طرح ملی مسکن متقاضیان مسکن مشارکت ساخت مسکن طرح اقدام ملی مسکن متقاضیان مسکن راه و شهرسازی معاون مسکن ساخت و ساز وزیر راه سازنده ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۸۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی گفت: ظرفیت ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده وجود دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مهدیار اسماعیلی، رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آن‌ها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

دیگر خبرها

  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • آرزوی سه ساله تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن شیراز
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود
  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران
  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی
  • پروژه مسکن سازی در اردستان پس از ۲ سال آغاز شد
  • اعطای زمین برای تامین مسکن کارگران در استان سمنان
  • وجود ۱۹ هزار واحد مسکونی در حال ساخت در سمنان